Scherm Afbeelding 2024 02 08 Om 14.11.43

Maak hier je afspraak voor een opmeting en offerte

We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst van je contactgegevens.

Sunproof

Geelseweg 6A
2200 Herentals
Route
T: 014 25 60 60
E-mail: info@sunproof.be
BTW: BE 0774.333.677

Openingsuren showroom

Maandag - Vrijdag: 9 - 12 uur en 13 tot 17 uur

Zaterdag: 10 tot 15 uur

Op afspraak na openingstijden mogelijk

 

Sluitingsdagen 2023

- Zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari 2024

 

Sluitingsdagen 2024

-Maandag 1 januari

- Maandag 1 april

- Woensdag 1 mei

- Donderdag 9 mei

- Maandag 20 mei

-Zaterdag 20 juli tot en met zondag 28 juli

- Donderdag 15 augustus

- Vrijdag 1 november

- Maandag 11 november

- Maandag 23 december tot en met woensdag 1 januari 2025

 

 

 

Afspraak maken voor advies of een vrijblijvende offerte?

Op eenvoudig verzoek komen we graag bij je langs.  We bespreken samen jouw verwachtingen en bekijken meteen ter plaatse welke passende oplossing wij in huis hebben voor jou.  We meten alles op en kunnen meestal meteen ter plaatse een vrijblijvende offerte opmaken.

Bezoek onze toonzaal! Onze showroom bevindt zich op de Geelseweg 6A te Herentals (tegenover Prima-Lux).  1100m2 pure inspiratie!

 

Showroom Sunproof

Routebeschrijving toonzaal

 

Je komt van Turnhout

Rij via de Ringlaan in Herentals tot aan het kruispunt waarbij je links richting Aarschot, Geel en Olen kan.  Sla hier linksaf en sorteer meteen links voor.  Aan de volgende lichten ga je meteen linksaf.  Onze toonzaal bevindt zich vervolgens op +/- 150 meter aan de rechterkant (tegenover Primalux).  Parkeren kan voor de toonzaal bij de borden van Sunproof.

Je komt van Mol/Geel

Neem in Geel de Antwerpseweg richting het Alberkanaal.  Aan de lichten (voor de brug over het kanaal) volg je de richting Herentals/Olen.  Volg de Herentalseweg die vervolgens overgaat in de Geelseweg en rijdt steeds rechtdoor (+/- 7,5 km).  Op het einde van de Geelseweg vind je onze toonzaal aan de linkerkant (tegenover Primalux).  Parkeren kan voor de toonzaal bij de borden van Sunproof.

Je komt van Heist-op-den-Berg

Rij via Wiekevorst over Morkhoven en Noorderwijk richting Olen.  In Olen rij je via Hezewijk over de brug die over de E313 ligt.  Aan het kruispunt met de Koning Boudewijnlaan ga je linksaf richting Herentals en steek je vervolgens de brug van het Alberkanaal over.  Na de brug begint de Aarschotseweg.  Aan de volgende verkeerslichten sla je rechts af richting Geel, Sint-Jozef-Olen.  Vervolgens bevindt onze toonzaal zich op +/- 100 aan de rechterkant (tegenover Primalux).  Parkeren kan voor de toonzaal bij de borden van Sunproof.