Wist je dat 15% van het warmteverlies via de ramen verloopt?  Nu de energieprijzen stijgen en het onduidelijk is hoe de prijzen de komende tijd zullen evolueren, is er een toenemend interesse voor het verduurzamen van woningen.  Je ramen isoleren met zonwering kan hierin grote voordelen bieden!

  • Je ramen isoleren tegen oververhitting van je woning

Allereerst voorkom je met zonwering voor je ramen dat de zonnewarmte je woning binnenkomt.  Dit zorgt ervoor dat de kans op oververhitting wordt verkleind.

  • Zonwering om te ventileren en te profiteren van natuurlijke warmte

Zonwering is een dynamische oplossing.  Je kan ze makkelijk openen en sluiten en dat biedt enorme kansen bij het ventileren en het natuurlijk verwarmen van je woning.  Zo bespaar je op je energiekosten door gebruik te maken van de natuurlijke omstandigheden.

  • Zonwering voor én tegen lichtinval

Vervelende lichtschitteringen op een tv of beeldscherm zijn enorm storend.  Toch zorgt de inval van voldoende daglicht er ook voor dat ons humeur goed blijft en we voldoende energie hebben om wat van de dag te maken!

Screens

Typen zonwering om ramen te isoleren

Rolluiken en ritsscreens zijn bij uitstek de oplossing om je ramen te isoleren.  Deze typen zonwering hangen verticaal voor je ramen en zorgen voor een extra luchtlaag tussen het pantser/doek en het glas.  Omdat rolluiken en ritsscreens gemakkelijk te bedienen zijn kun je optimaal profiteren van de natuurlijke omstandigheden.  Ook voor toetreding van daglicht zijn zowel rolluiken als screens ideale match!

Somfy Solar

Geen zin in een gat in de gevel om een kabel door te voeren of geen stroompunt aanwezig?  Dan is Somfy Solar de ideale oplossing!  Het zonnepaneeltje monteren we op de kast van je screen of rolluik.  De zonne energie kun je omzetten in elektrische energie waardoor je de accu kan laten opladen.  Dit betekent ook een besparing op de kosten voor energie.

Somfy Solar 2

Interesse in een vrijblijvende offerte of advies op maat?  Wij komen graag bij je langs!