De lente staat voor de deur terwijl de zomer al om het hoekje wacht. Ben je op zoek naar een schaduwplekje, zonwering voor je woning of een overkapping om het ganse jaar door van je tuin of terras te kunnen genieten?  Op zaterdag 11 en 12 maart ben je van harte welkom op onze opendeurdagen.

Een bouwgerelateerde job, op zoek naar de juiste partner voor je verbouwingen, zonwering of overkapping?  Spring dan zeker even binnen tijdens het Bouwcafé op vrijdag 24 maart van 16 tot 20 uur.

 

Opendeurweekend op 11 & 12 maart

Tijdens het weekend van 11 & 12 maart ben je van harte welkom op ons opendeurweekend.  Wij zijn doorlopend geopend van 10 tot 15 uur.

Het is het uitgelezen moment om inspiratie op te doen om jouw huis en/of tuin sunproof te maken.

Kan je niet wachten tot dan?  Geen probleem! Download alvast onze brochures of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en advies op maat bij je thuis of in onze toonzaal.

 

Showroom Sunproof 2

Bouwcafé op vrijdag 21 april

In samenwerking met Renovatiewerken VDB organiseren wij op vrijdag april het Bouwcafé in onze toonzaal.  

Het is een netwerkevent voor iedereen met een bouwgerelateerde job.  Van architect over metser tot schrijnwerker ... iedereen is welkom van 16 tot 20 uur!

Heb je bouw- of verbouwplannen?  Ben je op zoek naar zonwering of een overkapping?  Spring gerust even binnen en maak kennis met onze producten of het team van Renovatiewerken VDB.

Sunproof Dsf0509
Sunproof Enjoy Outdoor Living 2

Sunproof ... Enjoy outdoor living!

Het hele jaar door genieten van jouw tuin of terras?  Daar zorgen wij voor!

Als specialist in buitenleven producten kan je bij ons terecht voor zonwering, zonneschermen, screens, verandazonwering, pergolazonwering, terrasoverkappingen, lamellendaken, ...

Een persoonlijke aanpak en productie op maat van jouw behoeften staat bij ons centraal!

Interesse in een vrijblijvende offerte?  Via deze link kan je eenvoudig je contactgegevens achterlaten.  Wij nemen spoedig contact met je op.

Overkapping 3