Geniet maximaal van je tuin met een terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping geniet je het ganse jaar door van het buitenleven.  Jouw tuinoverkapping zorgt er namelijk voor dat je beschermt bent tegen de invloeden van zon, regen en wind.  Bij de juiste keuze van een goede terrasoverkapping geniet je in het voorjaar van de warmte van de zon en heb je eveneens extra beschutting in het najaar.  De extra ruimte dankzij een terrasoverkapping zorgt bovendien voor een stijging van de waarde van jouw woning.

Bij Sunproof vind je hoogwaardige terrasoverkappingen van het merk Verano. Stuk voor stuk pareltjes van topkwaliteit die we volgens jouw wensen samenstellen en plaatsen.

Sunproof, premium Verano partner

Sunproof biedt verschillende types van overkappingen aan zodat je gegarandeerd een oplossing vindt die perfect bij jouw huis, tuin of tuin past.

Wil je van je overkapping een echte tuinkamer maken dan kan je ervoor kiezen om je terrasoverkapping te voorzien van schuif- en/of glaswanden, screens, verandazonwering, ...

Verano Make This Your Moment

Vaste overkapping

Een terrasoverkapping beschermt je tegen de invloeden van zon, wind en regen.  Bovendien zorgt het voor een meerwaarde voor jouw huis of tuin.

 

V905 Ledro 3

Lamellendak

Een lamellendak biedt een uitstekend alternatief voor de vaste overkapping.  Er is een ideale combinatie tussen zonwering en overkapping.  Licht en lucht kan je reguleren naar jouw wens door de kantelbare lamellen.

V870 Arezzo 4

Breidt jouw terrasoverkapping of lamellendak meteen of achteraf uit met tal van opties. 

Zo maak je van je overkapping een ware tuinkamer en geniet je het ganse jaar door van outdoor living!

Enkele realisaties van geplaatste terrasoverkappingen en lamellendaken

Terrasoverkapping laten plaatsen?

Maak je afspraak voor een GRATIS opmeting en een VRIJBLIJVENDE offerte.

Contacteer ons Brochures downloaden