Zonwering voor binnen en buiten - geniet van de zon in stijl en comfort

We koesteren allemaal de zon, maar soms is het heerlijk om in de schaduw te ontspannen, beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Met Verano's hoogwaardige zonwering, kun je het hele jaar door genieten van het perfecte binnen- en buitenklimaat op je terras, in je tuin en in je woning.

Het uitgebreide assortiment van Verano en de expertise van Sunproof biedt de ideale oplossing, waarbij zowel functionaliteit als esthetiek centraal staan. Denk aan zonneschermen, screens, verandazonwering, pergolazonwering, uitvalschermen, markiezen en prachtige binnenzonwering.

Ontdek de veelzijdigheid van zonwering en creëer een comfortabele, stijlvolle omgeving voor elk seizoen.

 

Sunproof, uw premium Verano partner in de Antwerpse Kempen

In de regio Herentals en de Antwerpse Kempen zijn wij met trots de Premium Partner van Verano, dé toonaangevende fabrikant op het gebied van zonwering en outdoor living.

Met productie in eigen beheer in België en Nederland, werken we nauw samen met Verano om ervoor te zorgen dat jouw project de aandacht en kwaliteit krijgt die het verdient. 

Ontdek Sunproof, jouw Premium Partner voor Verano zonwering en outdoor living.

Verano Premium Partner
Benjemee Button Voor Website

Optimale bescherming en bijna energieneutraal met zonwering

Nieuwbouw woningen moeten bijna energieneutraal zijn. Maar ook bestaande woningen kunnen oplossingen gebruiken om energiezuiniger te worden.

Wist je dat zonwering je kan helpen om dit doel te behalen? Met de juiste zonwering zorg je er namelijk voor dat het oververhittingsrisico tot een minimum wordt beperkt waardoor de nood aan actieve koeling wordt vermeden.  

Voordelen van zonwering:

  • Energiezuinig: Zonwering en rolluiken spelen een cruciale rol in de isolatie van je woning door de felle zonnestralen effectief buiten te houden, waardoor meer dan 90% van de warmte wordt geweerd.
  • Oververhittingspreventie: Dankzij de juiste zonwering minimaliseer je het risico op oververhitting, waardoor de behoefte aan airconditionning wordt verminderd. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook kosten.
  • Geschikt voor bestaande woningen: Zonwering is niet alleen voor nieuwbouwwoningen. Ook bestaande woningen profiteren van de voordelen. Het kan de leefomgeving comfortabeler maken en energiebesparingen realiseren.
  • Maatwerk: Sunproof biedt op maat gemaakte zonweringoplossingen voor jouw huis, tuin en terras. Onze expertise zorgt ervoor dat je de perfecte oplossing krijgt die past bij jouw specifieke behoeften.

Kies voor Sunproof en geniet van de voordelen van zonwering zoals bijvoorbeeld screens en rolluiken, voor een energiezuinige, comfortabele leefomgeving, of je nu een nieuwbouw- of bestaande woning hebt. Ontdek onze maatwerkoplossingen voor jouw woning en bespaar op energiekosten terwijl je geniet van optimaal comfort.

 

Wil jij ook graag zonwering?

Contacteer ons vandaag nog voor gratis advies en opmeting, zonder aankoopverplichting! 

Neem contact op Brochures downloaden