Sfeervolle binnenzonwering van Verano

Eén van de belangrijkste eigenschappen van binnenzonwering is het weren van invallend zonlicht.  Daarnaast is raamdecoratie ook een belangrijke sfeerbepaler in je interieur.  Tevens vergroot je dankzij raamdecoratie de privacy in huis.  Ook verkleuren jouw meubels niet als je gaat investeren in goede raamdecoratie, gordijnen of lamellen.  De mogelijkheden voor raamdecoratie en -bekleding zijn eindeloos.  Sunproof plaatst raamdecoratie van Verano.  Binnen ons gamma kan je kiezen uit  jaloezieënrolgordijnenplisségordijnen en verticale lamellen

Linee Shade

Binnenzonwering voor elke stijl en ieder budget

De collectie binnenzonwering van Verano is groot, van traditioneel tot modern. In het gamma vind je jaloezieën in uiteenlopende materialen zoals aluminium, stof en hout. Ook onze linee shades, vouwgordijnen, lamelgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en verticale lamellen blinken uit in elegantie en zijn geschikt voor elke ruimte. De brede waaier aan kleurmogelijkheden en transparantiegraden leiden tot vrijwel eindeloze combinaties.

Veiligheid staat bij Verano voorop. De raamdecoratie producten zijn daarom ook afgestemd op de strenge Europese veiligheids- en kwalilteitseisen voor kindveiligheid. 

Rolgordijnen

Strak, functioneel en decoratief

Rolgordijnen zorgen voor privacy. Ze zijn puur, eenvoudig en stralen rust uit. De keuze bestaat uit lichtdoorlatende of verduisterende stoffen, allemaal 100% polyester. 

Rolgordijn 1

Jaloezieën

Stijlvolle horizontale zonwering in aluminium of hout
Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. Lichtinval en zichtbaarheid worden door jou zelf geregeld. Functioneel en decoratief.

Houten Jaloezieen1

Verticale lamellen

De nieuwe manier van raamdecoratie
Je schuift ze eenvoudig geheel open, half open of geheel dicht. Het effect is altijd speels en toch stijlvol.

Verticale Lamellen 1

Plisségordijnen

Bijzonder mooi in al haar eenvoud
Dat is de kracht van de Verano plissés. Uitgebreide keuze in diverse stoffen: van uni tot dessin, transparant of verduisterend. 

Plissegordijn1

Enkele realisaties van binnenzonwering

Binnenzonwering laten plaatsen?

Kom een kijkje nemen in onze showroom en vraag een gratis opmeting aan! 

Contacteer ons Brochures downloaden