Heerlijk genieten op je terras met een zonnescherm van Verano

Geniet het hele jaar door van je terras of tuin met een zonnescherm of knikarmscherm van Verano.  Onze schermen bieden bescherming tegen schadelijke ultraviolette straling op jouw terras of in jouw woning.  Het zonwerend doek van de zonnetent blokkeert gemiddeld tussen de 90 en 99% van de Uv-straling.

Met een simpele druk op de knop van je bediening van op afstand bepaal je zelf de temperatuur op je terras.  Te warm op je terras?  Open dan de zonneluifel en ervaar meteen dat het licht en warmte op jouw terras vermindert.

 

 

 

Voordelen van een zonnescherm

  • Controle over de temperatuur zowel buiten als binnen
  • Bescherming tegen Uv-straling
  • Besparing van energie
  • Eenvoudige bediening
  • Behoud van ruimte
  • Lange levensduur

 

Zonnetent

Keuze van doek- en framekleur

Bij Sunproof adviseren we je met veel plezier bij de juiste keuze voor het kleur van het frame om zo tot een mooi geheel met jouw woning te komen.  Naast de standaard kleuren van Verano is het aluminium frame ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

De kleurkeuze van het doek is nagenoeg eindeloos.  Onze fabrikant Verano heeft een collectie gemaakt van de meest gekozen kleuren en combinaties.

Download alvast onze brochures om een idee te vormen van de mogelijkheden.

Schermafbeelding 2021 06 10 Om 17.03.04
V360 Zonnescherm 2

Een knikarmscherm voor elk budget en elke stijl

Op zoek bent naar het gepaste zonnescherm voor je terras, dan breng je best een bezoek aan onze toonzaal. Daar tonen we je graag de mogelijkheden en modellen. Knikarmschermen of zonneluifels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Voor elk budget hebben wij het geschikte zonnescherm in huis. 

Wij staan jou graag bij in de keuze van het juiste scherm.  Hierbij houden we rekening met de stijl van de woning, manier van montage, ...  Alles om ervoor te zorgen dat je jaren kan genieten van je zonnescherm.

 

 

Terrasscherm Cortona als alternatief

Dit scherm combineert een prachtig design met unieke toepassingsmogelijkheden.  Het terrasscherm kan zowel vrijstaand als tegen de gevel gemonteerd worden.  Door het unieke en gepatenteerde systeem is de Cortona zowel als horizontale zonwering als in schuine stand te gebruiken.

Verano Cortona V805 2

Enkele realisaties van geplaatste knikarmschermen

Zonnescherm plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor zonneschermen.

Neem contact op Brochures downloaden