Rolluiken voor nieuwbouw of bestaande woning

Rolluiken combineren het nuttige aan het aangename. Een rolluik werkt inbraakvertragend, verduisterend en isolerend. Zo houden ze in de zomer de warmte buiten en houden ze in de winter de warmte binnenDit betekent een besparing op je factuur voor energie waardoor rolluiken steeds een goede investering zijn.

Of je nu op zoek bent naar rolluiken voor je nieuwbouw of bestaande woning, bij Sunproof ben je aan het juiste adres voor rolluiken van topkwaliteit. Wij zijn officieel plaatser van Verano rolluiken en komen graag ter plaatse om de situatie en de mogelijkheden met je af te stemmen.

Zo kan je kiezen voor voorzetrolluiken, waarbij breekwerk aan de buitenzijde van het raam of de gevel overbodig is. Plaatsing is op de dagkant of in de dag. Inbouwrolluiken integreren we naadloos in je gevel. Bij renovatie vervangen we je oude inbouwrolluiken probleemloos.

Verano rolluiken met Somfy automatisatie

Het automatiseren van je rolluiken doen we met  Somfy. Handig, want het manueel optrekken en neerlaten van rolluiken is dan niet meer nodig. Er zijn diverse mogelijkheden die we graag met je bespreken: 

  • met schakelaar

  • draadloos, RTS of IO; met afstandsbediening 

  • aansturing mogelijk met bijvoorbeeld computer, smartphone of tablet

  • verbinding mogelijk met domoticasysteem

  • solar pro zonnepaneel

Wij zijn een Somfy expert dealer!

Enkele realisaties van geplaatste rolluiken

Rolluiken plaatsen of vervangen?

Maak je afspraak voor een GRATIS opmeting en VRIJBLIJVENDE offerte.

Contacteer ons Brochures downloaden