Heerlijk genieten op je terras met een zonnescherm van Verano

Bij Sunproof begrijpen we de kunst van het genieten in alle seizoenen. Stel je voor: een stralende zomerdag of een koele herfstmiddag, en je zit comfortabel op je terras, beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Dat is wat onze op maat gemaakte zonneschermen en knikarmschermen mogelijk maken.

Met Verano zonneschermen kun je het hele jaar genieten van je terras zonder je zorgen te maken over de felle zon of direct zonlicht. Onze zonwering biedt bescherming tegen schadelijke ultraviolette straling op jouw gehele terras of in jouw woning.  Het zonwerend doek van de zonnetent blokkeert gemiddeld tussen de 90 en 99% van de Uv-straling.

Met een simpele druk op de knop van je afstandsbediening heb je volledige controle over de sfeer op je terras. Is het te warm? Geen probleem. Open gewoon de zonneluifel en je zult meteen merken hoe het licht en de warmte op je terras verminderen. Zo kun je het perfecte microklimaat creëren, afgestemd op jouw comfort.

Voordelen van een zonnescherm

 • Temperatuurregeling binnen en buiten: Met een uitval zonnescherm behoud je controle over de temperatuur zowel binnen als buiten je huis of kantoor. Ga voor een aangename schaduw op je terras.
 • Uv-bescherming: Onze zonneschermen bieden uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-straling, waardoor je huid en interieur worden beschermd.
 • Energiebesparing: Geniet van lagere energiekosten dankzij de energie-efficiëntie van onze zonneschermen, die oververhitting in je ruimtes voorkomen.
 • Eenvoudige bediening: Met onze gebruiksvriendelijke bedieningssystemen kun je moeiteloos je zonnescherm aanpassen aan jouw behoeften.
 • Ruimteoptimalisatie: Onze zonneschermen zijn ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, zodat je maximaal comfort ervaart zonder concessies te doen aan stijl.
 • Lange levensduur: Kies voor duurzaamheid en geniet jarenlang van de voordelen van onze hoogwaardige zonneschermen.
 • Moderne uitstraling.

 

Eigenschappen

 • Type zonnescherm: open, semi-cassette of gesloten cassette.
 • Maximale breedte: 7,5 meter
 • Maximale uitval: 4 meter
 • Koppelbaar: ja, gekoppelde zonneschermen zijn mogelijk voor extra grote terrassen.
 • Bediening: handbediend of elektrisch zonnescherm via wandschakelaar, afstandsbediening of mobiele applicatie op jouw smartphone. Heel eenvoudig.
 • Doekcollectie: zonneluifel beschikbaar met de Trend en Urban kleuren in heel wat verschillende uitvoeringen. Meer informatie? Klik hier.
 • Favoriete kleuren bij klanten: grijs, beige & zwart.
 • Modellen: Ipanema, Rhodos, Porto, Santos, St Tropez, Santander, Cannes & Palermo (nieuw zonnescherm).
 • Fabrikant: Verano. De zonweringspecialist.
 • Extra pluspunten:
  • 5 jaar garantie op iedere zonwering voor buiten die wij aanbieden.
  • Volledig maatwerk. Tot op de millimeter nauwkeurig.
  • Ledverlichting mogelijk bij de meeste modellen.

Kies de perfecte doek- en framekleur

Bij Sunproof staan we klaar om je te adviseren bij het selecteren van de ideale kleuren voor jouw zonnescherm, zodat het naadloos aansluit bij jouw woning. Naast de standaard Verano-kleuren bieden we ook aluminium frames in alle RAL-kleuren.

De opties voor doekkleuren zijn verrassend uitgebreid. Onze fabrikant Verano heeft een collectie samengesteld van de meest populaire kleuren en combinaties voor een zonnetent.

Bij Sunproof maken we jouw buitenruimte uniek met de perfecte kleurkeuzes.

Schermafbeelding 2021 06 10 Om 17.03.04

Meer inspiratie?

Download jouw GRATIS brochures en laat je betoveren! 

Brochures downloaden
V360 Zonnescherm 2

Een zonnescherm voor elk budget en elke stijl

Op zoek bent naar het gepaste zonnescherm voor je terras, dan breng je best een bezoek aan onze toonzaal. Daar tonen we je graag de mogelijkheden en modellen. Knikarmschermen of zonneluifels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Voor elk budget hebben wij het geschikte zonnescherm in huis. 

Wij staan jou graag bij in de keuze van het juiste scherm.  Hierbij houden we rekening met de stijl van de woning, manier van montage, ...  Alles om ervoor te zorgen dat je jaren kan genieten van je zonnescherm.

De Tumba als alternatief

De V642-Tumba pergola is een innovatief product dat de kenmerken van een zonnescherm combineert met de strakke esthetiek van een pergola. Deze hybride oplossing behoort tot de familie van pergolazonwering en biedt uitstekende bescherming tegen de zon, schadelijke uv-stralen en zelfs regen.

Het waterafstotende en weerbestendige polyester uni-doek met rits, in combinatie met de zijgeleiding en het gepatenteerde auto-locksysteem, zorgen voor een strak en perfect gespannen doek.


Voor de finishing touch van je terras is er ook de mogelijkheid om led-verlichting toe te voegen!

Tumba Pergolazonwering

Enkele realisaties van geplaatste knikarmschermen

Wil jij ook graag een zonnescherm laten plaatsen?

Contacteer ons nu voor GRATIS advies en opmeting!

Contacteer ons Brochures downloaden