Windschermen & tuinschermen

Met de windschermen & tuinschermen van Verano kan je een deel of je volledige terras afschermen van de wind.  Zo kan je vroeger maar zeker ook tot later op het jaar genieten van het buitenleven.  Jij bepaalt het design helemaal zelf door een keuze te maken in het type glas (helder of opaal), framekleur en type uitvoering.

 

 

Windschermen

Onze fabrikant Verano heeft hiervan 3 types in het gamma:

  1. Biarritz windscherm: Glazen windscherm omlijst door een stevige aluminium constructie.  Je kan dit windscherm volledig zelf samenstellen en er kunnen ook meerdere glazen windschermen naast elkaar worden geplaatst.
  2. Lüderitz windscherm: Glazen windscherm met een aluminium omlijsting voor de stabiliteit en stevigheid.  In tegenstelling tot het Biarritz windscherm kan je door de elektrisch verschuifbare delen zelf de hoogte van je glazen windscherm bepalen.  Op deze manier pas je zo de wind op je terras aan.
  3. Tofino windscherm: Glazen windscherm met een uiterst slank design.  Ook dit windscherm is in de hoogte regelbaar door lichte druk uit te oefenen op het bovenprofiel.
Biarritz Windscherm
Luderitz Windscherm
Tofino Windscherm

Tuinschermen

Verano heeft 2 type tuinschermen in het gamma

  1. Tarifa schutting: De schutting bestaat uit aluminium planken in een aluminium frame en kan gebruikt worden als afscheiding of als verdeler van ruimte.
  2. Martinique schutting: De schutting biedt de mogelijkheid om een deel van de aluminium planken te vervangen door een andere vullen.  Met kantelbare lamellen of een glasvulling kan je een deel van de doorkijk behouden.

Op zoek naar windschermen of tuinschermen?  Wij helpen je graag verder.  Neem vrijblijvend contact met ons op of download alvast één van onze brochures.

V750 Martinique

Enkele realisaties van geplaatste windschermen

Wind- of tuinschermen plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor een windscherm.

Neem contact op voor windschermen Brochures downloaden