Geniet ook in het najaar van onze producten!

Rolluiken

Rolluiken zijn bijzonder divers en bieden naast verduistering of verkoeling ook tal van voordelen tijdens het najaar:

  • Warmte-isolatie

Je houdt niet alleen de zon maar ook de koude buiten met behulp van rolluiken.  Dat heeft een energiebesparend resultaat en dat voel je uiteindelijk ook in je portefeuille.

  • Privacy

Met rolluiken scherm je jezelf ook af van de buitenwereld.  Doe de rolluiken dicht en niemand kan nog binnengluren.

  • Veiligheid

Een rolluik zorgt voor een inbraakvertragend effect waardoor het potentiële dieven afschrikt.

  • Bedieningsmogelijkheden

Rolluiken kunnen op tal van manieren bediend worden: manueel, met motor (eventueel in combinatie met een zonnepaneel).  Zo kan je met 1 druk op de knop of via simpele bediening vanop je smartphone, je rolluiken in de gewenste positie zetten.

 

Lees meer

Sunproof ... aangename kennismaking!

Passie voor zonwering, rolluiken en outdoor living!

Sunproof is jouw zonweringexpert voor de regio Herentals en de Antwerpse Kempen.  Sinds kort zijn wij actief in de regio maar  als zusterbedrijf maken wij deel uit van een grote groep, verspreid over heel Vlaanderen.  Naast ons enthousiasme brengen we dus ook meteen de nodige kennis en expertise mee!

Onze fabrikant Verano is de referentie als het gaat om zonwering en outdoor living.  De productie gebeurt geheel in eigen beheer in de fabrieken in België en Nederland. 

Voor de regio Herentals zijn wij trotse Verano Premium Partner.  In nauw overleg met Verano zorgen wij ervoor dat jouw project de aandacht krijgt die het verdient!

 

Lees meer