Passie voor zonwering, rolluiken en outdoor living!

Sunproof is jouw zonweringexpert voor de regio Herentals en de Antwerpse Kempen.  Sinds kort zijn wij actief in de regio maar  als zusterbedrijf maken wij deel uit van een grote groep, verspreid over heel Vlaanderen.  Naast ons enthousiasme brengen we dus ook meteen de nodige kennis en expertise mee!

Onze fabrikant Verano is de referentie als het gaat om zonwering en outdoor living.  De productie gebeurt geheel in eigen beheer in de fabrieken in België en Nederland. 

Voor de regio Herentals zijn wij trotse Verano Premium Partner.  In nauw overleg met Verano zorgen wij ervoor dat jouw project de aandacht krijgt die het verdient!

 

Verano Premium Partner
Outdoor Living 2

Maak kennis met ons uitgebreid gamma

Dankzij ons uitgebreid gamma hebben we nagenoeg altijd een passende oplossing in huis voor jouw wensen.  Je kan bij ons terecht voor zonwering, screens, overkappingen, lamellendaken, rolluiken, ...  Neem gerust ook eens een kijkje bij bij onze realisaties.  

Persoonlijk advies op maat

Op eenvoudig verzoek komt Steven graag bij je langs.  Hij  bespreekt samen jouw je verwachtingen en bekijkt meteen ter plaatse welke passende oplossing wij in huis hebben.   Zowel de afspraak als offerte is geheel vrijblijvend.

Interesse in een afspraak?  Steven is telefonisch bereikbaar op het nummer 0472 36 32 99.  Maak je liever een afspraak via mail?  Dat kan ook!  Via onderstaande link kom je rechtstreeks bij hem terecht.

Steven Sunproof

Toonzaal, kantoor en magazijn

Momenteel zijn we volop bezig met de bouw van onze gloednieuwe toonzaal met bijhorende kantoren en magazijn.  Ons nieuwe pand bevindt zich op de Geelseweg 6A te Herentals (tegenover Prima-Lux).  Helaas heeft Corona ook de planning van onze nieuwe gebouwen aardig in de war gestuurd.  Wij hopen jou hier te mogen ontvangen vanaf maart 2022.  Via de link trachten we je op de hoogte te houden van de vorderingen.  

 

Niet getreurd ... een fysiek bezoek blijft mogelijk!

Indien gewenst kan je samen met Steven een bezoek brengen aan de toonzaal van één van onze zusterbedrijven.  Zo krijg je nog een beter zicht op de door ons aangeboden producten.

Img 4974 2 2

Vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak of offerte

V908 Ledro 1
Knikarmscherm, zonnetent, zonneluifel, zonnescherm
Sunproof Logo