De lente staat voor de deur ... Eindelijk genieten van de zon op je terras of heerlijk buiten lopen in het zonnetje.  Naast de vele voordelen zitten er ook wel wat nadelen aan het warme weer.  Denk maar eens aan de warme dagen in de zomer.  Hoog tijd dus om na te denken over de mogelijkheden van zonwering.  Als zonweringexpert geven we je graag wat tips om je wooncomfort te verbeteren in de lente- en zomermaanden.

De voordelen van zonwering op een rijtje

  • Goede buitenzonwering zorgt voor een beter en gezonder binnenklimaat.  Zo blijft het lekker koel in huis.
  • In de zomer zorgt zonwering ervoor dat de zon je huis minder snel opwarmt.  Hierdoor hoef je de airco wat minder vaak aan te zetten om je huis koel te houden.  Minder verbruik van elektrciteit is altijd fijn voor de portemonnee.
  • Door zonwering toe te passen heb je meer privacy.  Hierdoor kunnen voorbijgangers niet meer naar binnen kijken.  Met onze screens kan je bijvoorbeeld van binnen naar buiten kijken maar niet andersom.
  • Of je nu binnen of buiten zit, zonwering houdt de warmte maar ook de UV-straling tegen en beschermt je tegen de schadelijke invloeden van de zon.
Schermafbeelding 2022 02 15 Om 09.19.51

Wij helpen je graag bij de keuze van de juiste oplossing

Terrasoverkapping

Een overkapping in combinatie met een verandazonwering biedt bescherming tegen de zon, hierdoor kan je langer buiten zitten.  Zelfs als het regent of waait, zit je heerlijk en comfortabel.  Een terrasoverkapping is een meerwaarde voor je woning, is duurzaam en je hebt meestal geen vergunning nodig om deze te laten bouwen.

Lamellendak

Door de kantelbare lamellen van het lamellendak bepaal je zelf de inval van het licht.  De warmte van de zon kan door het dak ontsnappen.  Hierdoor blijft de overkapping heerlijk koel.  Een bijkomend voordeel is dat de regen wordt tegengehouden en dat het geheel een clean en strak design heeft.

Zonneschermen

Ben jij op een zonnige dag ook het liefst de hele dag buiten?  Bedenk wat je allemaal kan doen op een warme dag.  Lekker barbecueën met vrienden of in alle rust een goed boek lezen.  Fijn dat je ook even uit de felle zon kan.  Met een zonnescherm bepaal je zelf wanneer de zon welkom is en hoe warm het wordt op je terras of in je woning.

Pergolazonwering

De pergolazonwering is een multifunctioneel product.  Het beschermt je zowel tegen de invallende zon, schadelijke UV-stralen als tegen de regen.  De palen en zijgeleiders van deze zonwering hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in ontwerp en uitstraling gecreëerd.

Het waterafstotend en weerbestendig doek met rits, de zijgeleiding en het gepatenteerd autolock-systeem zorgen voor een strak gespannen doek.

Screens

Screens zijn een moderne vorm van buitenzonwering.  Screens zijn bestendig tegen het weer.  Daarnaast laten ze licht door maar geen zicht van buitenaf.  Door de geïntegreerde doekgeleiding zijn ze windvast in elke positie.

Schermafbeelding 2022 02 15 Om 09.52.05
Verano Make This Your Moment 2

Interesse in een vrijblijvende offerte of advies op maat?  Wij denken graag met je mee!  Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.