Met een terrasoverkapping geniet je het ganse jaar door van het buitenleven.  Jouw tuinoverkapping zorgt er namelijk voor dat je beschermt bent tegen de invloeden van zon, regen en wind.

Bij de juiste keuze geniet je in het voorjaar van de warmte van de zon en het invallende zonlicht en zit je eveneens beschut in het najaar.

De extra ruimte dankzij een terrasoverkapping zorgt bovendien voor een stijging van de waarde van je woning.

Overkapping Verano 2

4 seizoenen lang genieten

Door de talrijke opties in ons gamma maak je van jouw overkapping een echte tuinkamer waarin je het ganse jaar door kan genieten van je tuin of terras.

Bescherming tegen de zon

Met een verandazonwering zorg je ervoor dat de temperatuur onder jouw terrasoverkapping of veranda niet oploopt.  Op deze manier geniet je van aangename temperaturen onder jouw overkapping.

Ook screens kunnen toegevoegd worden.  Het zonwerende doek van de screens zorgt voor de nodige schaduw wanneer jij dat wilt.  Ze zijn lichtdoorlatend en bieden de nodige privacy.  Door de juiste keuze van het doek behoud je het contact met je tuin.  Screens zorgen er ook voor dat  de volledige doorloop van je overkapping behouden blijft.

Zowel een verandazonwering als screens zorgen ervoor dat de schadelijke UV-stralen worden geweerd.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten!

Verandazonwering Verano

Bescherming tegen wind en regen

Door schuifwanden of vouwwanden toe te voegen aan je terrasoverkapping, kun je de overkapping openen en afsluiten wanneer jij dat wilt.  In de winter houd je de wanden dicht zodat je beschut bent tegen de invloed van het weer.  In de zomer zet je de wanden open zodat je heerlijk kunt genieten van het lekkere weer.

Het grote voordeel van dit type glaswanden is dat je de doorkijk en de doorloop naar buiten blijft behouden.

Glaswand

Verschillende types van overkappingen

Door het uitgebreide assortiment van onze fabrikant Verano zijn we ervan overtuigd dat we een passende oplossing in huis hebben voor jou.

Klassieke overkapping

Overkapping 2

Bij een vaste overkapping kan je opteren voor een dak met polycarbonaatplaten of glas.  Daarnaast heb je een uitgebreide keuze uit diverse stijlen.  

Lamellendak

V807 Arezzo, lamellendak

Met de kantelbare lamellen speel je eenvoudig in op veranderend weer en de stand van de zon.  Met een simpele druk op de knop bepaal je zelf de lichtinval, hoeveelheid zonlicht en ventilatie.

Op zoek naar een alternatief voor een overkapping?  Ontdek onze pergolazonwering of het terrasvoudak!

Interesse in een overkapping?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor een overkapping.

Neem contact op voor overkappingen Brochures downloaden