Huidige situatie

De nieuwe toonzaal van Sunproof krijgt stilaan vorm.  Helaas heeft Corona ook hier roet in het eten gegooid en zal de vooropgestelde openingsdatum niet gehaald kunnen worden.

De ruwbouw is volledig opgetrokken en we hopen tegen het einde van november 2021 winddicht te zitten.  Zo kunnen we de daaropvolgende maanden met veel enthousiasme doorwerken aan de binnenkant van het gebouw.

 

 

Toonzaal Sunproof Herentals

Concept

Verschillende brainstormsessies met ons team, onze fabrikant Verano en experts hebben ertoe geleid dat we perfect weten hoe de indeling zal zijn, welke producten we zullen plaatsen en welke sfeer we willen uitstralen.  Hierbij stond jij als klant steeds centraal.

We hebben gekozen voor een ruimtelijke en overzichtelijke indeling.  De stalen structuur is, in tegenstelling tot alle andere panden die op de site worden gebouwd, wit geschilderd.  Hoge plafonds en een centrale vide zorgen ervoor dat we alles open trekken.  Met een toonzaal van maar liefst 1.000 vierkante meter kunnen we onze producten op een overzichtelijke manier plaatsen en krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

 

Toonzaal Sunproof Concept

Ligging

Vlakbij de snelweg en op de doorweg tussen Herentals en Olen/Geel.  

Maar vooral centraal gelegen!  Herentals is de ideale uitvalsbasis om zowel onze klanten uit de Antwerpse Kempen als de Zuiderkempen te kunnen ontvangen.  Vooraan werd ruimte gecreëerd voor parkeerplaatsen.

Onze nieuwe showroom met aangrenzend magazijn situeert zich recht tegenover de gekende interieurzaak Primalux.

 

 

Verano Make This Your Moment 2
Sunproof Toonzaal

Maak nu alvast je afspraak voor jouw nieuwe zonwering, overkapping, ...

De nieuwe toonzaal mag dan nog niet klaar zijn, wij zijn dat wel!  Op eenvoudig verzoek komen we graag bij je langs.  We bespreken samen jouw je verwachtingen en bekijken meteen ter plaatse welke passende oplossing wij in huis hebben.  We meten alles op en kunnen meestal meteen ter plaatse een vrijblijvende offerte opmaken.

Indien gewenst kan je samen met onze mensen een bezoek brengen aan de toonzaal van één van onze zusterbedrijven.  Zo krijg je een beter zicht op de door ons aangeboden producten.

Steeds de juiste oplossing in huis!

We maken ons sterk dat we, in samenwerking met onze fabrikant Verano, een oplossing kunnen bieden voor al jouw wensen.  Op zoek naar meer privacy, verduistering voor de slaapkamer, een manier om de zon te weren, een overkapping of lamellendak om het hele jaar door van het buitenleven te kunnen genieten?  Onze website is de perfecte tool om ons aanbod te ontdekken!

Interesse in één van onze producten?

Neem contact op Brochures downloaden