Terrasoverkapping, lamellendak of pergolazonwering

Het mag dan wel een stuk kouder geworden zijn, de dagen beginnen te korten en er valt meer neerslag.  Toch kan je nog steeds volop genieten van je terras of tuin met een terrasoverkapping, lamellendak of pergolazonwering van Sunproof!  

Wist je dat je een overkapping ook makkelijk kan uitbreiden tot een prachtige tuinkamer?  Door gebruik te maken van glaswanden kan jij je tuinkamer openen en sluiten wanneer jij dat wilt.  Je bent dan nog beter beschut tegen alle invloeden van het weer.

Nieuwsgierig geworden?  

In onze gratis brochures kom je alles te weten over de grote diversiteit aan producten die we je kunnen aanbieden.

Interessse in een vrijblijvende offerte?  Wij maken graag tijd voor je vrij!  Voor een afspraak ter plaatse vul je gewoon ons contactformulier in.

Glaswand Schuifwand Pergola Bioclimatique V908 Ledro Kerkhof Terrasoverkapping

Rolluiken en screens

Wist je dat rolluiken en screens niet enkel een meerwaarde bieden tijdens de zomermaanden of alleen maar een verduisterende functie hebben?

Nu de energieprijzen stijgen en het onduidelijk is hoe de prijzen de komende tijd zullen evolueren, is er een toenemende interesse voor het verduurzamen van woningen.  Je ramen isoleren met zonwering of rolluiken kan hierin grote voordelen bieden!

Rolluiken en screens zorgen voor een extra luchtlaag tussen pantser/doek en het glas.  Door de eenvoudige bediening kun je optimaal genieten van de natuurlijke omstandigheden.  Ook voor toetreding van daglicht zijn beiden een ideale match!

Een goed gebruik van je rolluiken of screens kan je tot 15% voordeel op je energiefactuur opleveren!

 

Rolluiken

Interesse in een vrijblijvende offerte of advies op maat?  WIj komen graag bij je langs!

Screens Verano 2
Overkapping Sunproof